• Marketing
 • Arhiva
 • Video
 • Foto
 • Četvrtak, 26. maj 2016.
  • Milenić o URS, u Beogradu

   07-03-2013 16:01 | Politika | Autor / izvor: Šumadijapress

   Saša Milenić (Foto: Šumadijapress)Saša Milenić, potpredsednik stranke Zajedno za Šumadiju koja je deo Ujedinjenih regiona Srbije, održao je danas konferenciju za novinare u Beogradu.

   Tom prilikom najavio je nešto o čemu se već duže priča, da će URS da postane jedinstvena politička partija, a ne samo koalicija stranaka, kako je sada.

   Ujedinjeni regioni Srbije intenzivno rade na novoj formi političkog organizovanja. URS koji funkcioniše kao koalicija, koja je još u trenutku nastajanja apostrofirala da ne želi biti tek predizborna ili postizborna, već strateška koalicija, gradi još čvršću formu organizovanja i kao registrovana politička organizacija u budućnosti ona priprema programsku i statutarnu osnovu za svoje preformulisanje i redefinisanje – izjavio je Milenić, koji je i član Predsedništva URS.

   Kako je rekao, oni veruju da će sve poslove, koji se već uveliko obavljaju, uspeti da okončaju do kraja aprila, kada bi trebalo da bude održana i osnivačka Skupština nove političke organizacije.

   Smatramo da se sa novim statutarnim i političkim dizajnom, na istim političkim idealima, nećemo suštinski promeniti. Nastavićemo da radimo sa istim uverenjima, ambicijama i istom predanošću. Ovim uspehom koji planiramo, Ujedinjeni regioni Srbije daće značajan doprinos političkoj demokratiji Srbije. To je novost koja otvara u političkom životu prostor za novi koncept političkog organizovanja i delovanja za implementaciju ideje decentralizacije – rekao je Milenić.

   On je na kraju poručio da je „decentralizacija za URS, pre svega, pitanje života, a ne marketinga; pitanje organizacije rada i života građana, privrede i političke javnosti, a ne tek deklarativna vrednost o kojoj se može lepo govoriti“.
  • 2 komentara

   1. Počeli ste da se šlihtate po Beogradu. Ukapirali ste da je vrag odneo šalu i da ste ovde zapečatili predstojeće izbore. Možete da menjate ime vaše stranke koliko god puta hoćete, vi ste bili i ostaćete SEKTA. Gradjani ovog grada, bez obzira na poreklo, će vam pokazati na izborima šta misle o vašoj bahatosti i zloupotrebama. Videćete “filozofe” kome ćete tada nuditi da vas “uhvati” ili ćete to sami medjusobno unutarsektaški . Džabe se uspijate-gotovi ste!

    Komentarisao Valide — 07-03-2013 @ 19:24

   2. Vidim,posveceni i dalje demagogiji.Jer kad se na ovu pamet doda i golubarska snalazljivost i komsijska snalazljivost, svi cemo u 3LPM.

    Komentarisao bdivac — 08-03-2013 @ 00:08

   RSS feed za komentare na ovoj vesti.

   Sorry, the comment form is closed at this time.